Spring naar inhoud

Voor iedere ondernemer een unieke werkwijze

Foto van Robbert van Hooij - Humanify

Deze zelfstandige onderneming is mijn eigenwijze manier om iets heel nuttigs te doen voor mede-ondernemers. Ik zet online strategie op voor ZPP'ers of MKB'ers met een kwalitatief product of dienst, om te groeien op het web en de juiste klanten te bereiken. Zo ontwikkel ik websites met WordPress op basis van deze strategie, of ga nog een stap verder met uitgebreide SEO of content marketing. 

Met Humanify besteed ik veel aandacht aan gebruiksgemak en toegankelijkheid. Niet alleen voor de klanten die met je nieuwe website gaan werken, maar ook voor jou. Ongeacht je technische vaardigheden help ik je op weg met WordPress, leer je hoe je goede web teksten schrijft en train je in het beheren van de website. 

Het is altijd weer een uitdaging om een nieuw bedrijf te leren kennen en de essentie te vertalen naar een online strategie. Lees hier verder over hoe ik dat doe.

Klik of geen klik?

Er moet een goede klik zijn. Ik wil met jou echt een gaaf ding neerzetten voor een langere termijn. Jij moet dan natuurlijk wel een kwalitatief product of dienst willen verkopen! Probeer mij te zien als een onderzoeker die graag in je situatie duikt om jou te helpen ontwikkelen als online bedrijf en ondernemer. Humanify is geen massa dienst. Het kan zelfs zo zijn dat ik sommige klanten moet afwijzen.

Als je bedrijf gaat groeien door mijn inzet, kan ik natuurlijk meer voor je doen, dat is ook in mijn belang. Zodoende kies ik ervoor om liever een kleinere groep klanten zeer goed te helpen, dan een grote groep maar matig te helpen. Als ik niet de kwaliteit kan leveren die ik wil leveren, dan doe ik het liever niet. Dus aandacht voor kwalitatieve groei, maar wel op je eigen tempo natuurlijk.

Betrouwbaar

Alles waar Humanify voor staat berust op de kunde om goed op de hoogte te blijven. Mede vanwege mijn wetenschappelijke achtergrond is de betrouwbaarheid en validiteit van informatie voor mij ontzettend belangrijk. Er wordt af en toe best wat gesjoemeld en opgelicht online. Zeker qua goedkope websites of die fantastische nieuwe verkoop strategie op Facebook. Je kunt er bij mij van uit gaan dat ik me altijd goed informeer met meerdere internationale bronnen voordat ik iets adviseer.

Ik neem niet zomaar iets aan, en ik roep niet zomaar wat. Ik ben ontzettend kritisch en zal altijd met duidelijk onderbouwde argumenten mijn keuzes en strategie bepalen. Mijn leven lang doe ik niets anders dan overal informatie opzuigen, om te leren begrijpen hoe dingen werken. En dan vooral als het gaat om psychologie, computers en internet, en alles daar tussen in.

Uitgebreide service

Voor een optimaal bereik en een snelle responstijd ligt het streven hoog om zoveel mogelijk dienstverlening op afstand te leveren. Uitgebreide communicatie doe ik het liefst via e-mail, omdat ik je dan meteen informatie, links of een handleiding mee kan geven. Je kan het dan ook nog eens nalezen.

Soms is het natuurlijk beter om even te discussiëren of te brainstormen. Pak dan de telefoon of bel me gratis via Facebook messenger of een andere WIFI alternatief. Als zelfstandige ondernemer heb ik helaas niet de tijd om met iedereen uitgebreid koffie te drinken of heel Nederland door te reizen. Wel kan je altijd op afspraak bij mij langs komen in Arnhem.

Communicatief

Voor de meeste aspecten van mijn dienstverlening is goede communicatie gewoon cruciaal voor een goed resultaat. Ik moet bijvoorbeeld flink wat weten over je dienstverlening en zal je ook veel uitleg en informatie geven over alle mogelijkheden. Als ik vervolgens ga bouwen en ontwerpen neem ik je mee in het proces, zodat jij goed kan bijsturen met kritische feedback. Heel veel feedback zelfs, graag!

Des te beter ik begrijp hoe jij in elkaar steekt en wat je wil bereiken met je bedrijf, des te meer ik voor je kan doen. Gelukkig heb ik als psycholoog en onderzoeker heel wat ervaring met interviews en het verzamelen van informatie. Ik weet daardoor meestal wel de juiste vragen te stellen.

Realistisch

Ik ben niet bang om over mijn grenzen te gaan, maar weet ook heel goed waar deze ophouden. Zeker als het gaat om concrete werkzaamheden. Het kan dus zo zijn dat ik door tijdsdruk of onvoldoende specifieke kennis niet zelf de benodigde kwaliteit kan garanderen. Om dit voor te zijn, zal ik op tijd en in overleg een kundige externe uitvoerder voor je zoeken.

Bij echt grote projecten neem ik meer de rol van adviseur projectleider in. Vanwege mijn vooral brede kennis is het voor mij geen probleem om de kwaliteit te garanderen in een groter project. Ik adviseer, informeer en organiseer een of meerdere externe uitvoerders, met jou als beslissende eindbaas.

Toekomst

Ik heb veel ideeën en plannen om online ondernemen toegankelijker te maken. Als ik tien jaar vooruit kijk, zie ik Humanify voor me als een service die bij blijft en met je mee groeit, maar ook vooruit kijkt. Zeker als zelfstandige ondernemers moeten we blijven ontwikkelen. Want het is belangrijk om in deze ICT jungle de simpelste oplossingen te vinden die ons het meeste opleveren.

Mijn dienstverlening kan altijd beter. Hier werk ik aan, door vooral te luisteren en nieuwsgierig te blijven. Ik hoor graag feedback van iedereen en doe veel onderzoek online. Het enige probleem is dat ik te veel wil, en te weinig uren in een dag heb. De stap-voor-stap methode die ik veelal adviseer, geldt net zo hard voor mijzelf!

Wat kan ik voor je doen?

Online strategie vanaf € 197,-
Website ontwikkeling vanaf € 497,-