Spring naar inhoud

Compleet aanbod voor online ondernemen

Humanify ontwikkelt maatwerk

Web ontwikkeling is een lange termijn project. Hier moet je rustig de tijd voor nemen.

Sta je op het punt om online te gaan beginnen, of wil je het nu eindelijk een keer goed geregeld hebben? Zie dan hieronder mijn complete aanbod om jou te helpen.

  • Strategie voor het aantrekken en behouden van klanten.
  • Kwaliteit website met zorg voor typografie, copywriting en design.
  • Duidelijk online zichtbaar en vindbaar voor het juiste publiek.
  • Een informatieve klantreis naar jouw aanbod.
  • Naadloze integratie met sociale media en e-mail campagne.

Kies en combineer modules

De opzet van mijn dienstverlening bestaat uit modulaire projecten die naadloos in elkaar passen. Je investeert alleen in wat je nu nodig hebt. Ben je tevreden met de eerste resultaten? Dan hoop ik natuurlijk dat je later voor de volgende stap bij me terug komt.

Meer weten over mij en mijn missie om ICT gemakkelijker te maken voor iedereen? Lees hier meer over mij en Humanify

Online strategie

Voordat je ook maar iets gaat doen, opzetten of bouwen, is het belangrijk om goed na te denken over een strategie. Je wil (of hebt) een website, en daar bied je een dienst of product aan. Maar hoe zorg jij dat je klanten daar terecht komen?

In deze module informeer ik je over verschillende methodes om klanten aan te trekken, en ontwikkel samen met jou een doelgerichte online strategie. Vervolgens bied ik advies en oplossingen aan om deze strategie voor je te realiseren.

Al vanaf € 197,- voor strategie en blueprint

Website ontwikkelen

Humanify bouwt professionele websites met het WordPress content-systeem. Bruikbaar, interactief en goed afgesteld op menselijk gebruik. Met veel aandacht voor typografie, layout en een design dat jouw tekst ondersteunt zonder af te leiden.

Deze websites zijn voorzien van een zeer robuust thema dat ik speciaal voor ondernemers heb ontwikkeld. Zeker voor starters een robuuste basis om te gaan groeien. Geen toeters en bellen, maar alleen wat jij nu nodig hebt.

Al vanaf € 497,- voor website incl. design

Content management

Een website moet leven! Ik raad ieder bedrijf aan om zelfstandig de inhoud van de website te beheren en onderhouden. Zo blijf je onafhankelijk en houd je jouw aanbod, tekst en afbeeldingen altijd fris en up-to-date.

Ben je nog niet bekend met WordPress? Geen probleem. Ik help je op weg met de eerste stappen en beantwoord al je vragen. In korte tijd leer jij hoe je zelfstandig webpagina's kan aanpassen en toevoegen. Je kan hier zo in ver gaan als je zelf wil, met mijn hulp natuurlijk!

Toekomstige modules

Onderstaande modules zijn in ontwikkeling. De essentie is klaar, maar de vorm en materialen moeten nog worden uitgewerkt. Wil je mij helpen? Doe dan mee met een pilot studie. Ik garandeer hierbij een volwaardig eindresultaat, het proces gaat alleen wat minder soepel.

Copywriting voor Google

Het is een uitdaging om goede web-tekst te schijven. Je website heeft er namelijk een zeer belangrijke lezer bij: de Google crawler-bot. Deze bot scant regelmatig je website om content te indexeren. Dit heeft direct invloed op jouw zichtbaarheid in zoekresultaten.

In deze module maak ik inzichtelijk hoe jij je content zo kan schrijven dat deze crawler-bot superblij wordt van jouw website. Het resultaat is zichtbaarheid, door op meer zoektermen bij Google in de resultaten te verschijnen.

Content marketing strategie

Als je het leuk vindt om te schrijven over je bedrijf, is dat een unieke kans om meer activiteit naar je website te trekken. Zodra er regelmatig activiteit is, zal ook je ranking in Google een behoorlijke boost krijgen. En dat is hoe je op langere termijn potentiële klanten gaat aantrekken, omdat ze bij jou gaan vinden wat ze zoeken.

In deze module ontwikkel ik een maatwerk content strategie voor de lange termijn. Met primair doel om meer terugkerende lezers en kopers naar jouw website te trekken.