Spring naar inhoud

Over de content service

Een website heeft inhoud nodig

Als je gekozen hebt voor een bedrijfswebsite en die investering terug wilt verdienen, moet je ook bereid zijn je content te onderhouden. Want statische websites zonder actieve content of updates zijn niet veel meer dan een folder of een etalage.

Er zijn genoeg bureau's die je kunt inhuren voor kant-en-klare teksten of web-content. Maar, zeker voor een kleinere ondernemer is dat prijzig en ook onverstandig. Het schrijven en bijhouden van content voor websites houdt namelijk nooit op.

Investeer in jezelf

Ten tweede is het schrijven van content een te belangrijke klus om geheel uit te besteden. Door zelf te schrijven en te leren hoe je dat het beste doet voor een website, investeer je in jezelf. Je word zo steeds beter in het doelgericht uitdragen van je boodschap en het presenteren van je aanbod. Ook krijg je meer gevoel voor wat werkt voor je doelgroep. Voor je het weet ben je regelmatig aan het bloggen, kweek je interesse voor je aanbod en bereik je meer potentiële klanten.

Wat krijg je nou eigenlijk?

Gratis service

Omdat ik met Humanify veel aandacht besteed aan content-ontwikkeling, zijn de volgende services inbegrepen bij het website pakket. Jij bent zelf verantwoordelijk voor je tekst en afbeeldingen, ik ondersteun je daarbij en leer jou hoe je de content kan beheren.

  • Assistentie bij content toevoegen of aanpassen
  • Advies en richtlijnen voor webtekst en afbeeldingen
  • Content beheer training voor WordPress

Betaalde service

Heb je weinig tijd of geen zin en wil je toch een stap verder met content, dan doe ik dit werk voor je. Aan de hand van aangeleverde ruwe tekst of krabbels (her)schrijf ik je teksten. Dus goed te indexeren door zoekmachines, maar ook begrijpelijk voor de lezers.

  • Uitgebreide tekst-feedback en schrijfhulp
  • Teksten (her)schrijven voor web & SEO
  • Schema of illustratie digitaliseren

Dit doe ik op basis van een uurtarief (min. 0,5 uur)

Start slim met Humanify

Meld je hier aan voor een vrijblijvende kennismaking. We nemen kort je plannen door en ik bekijk of de Humanify methode bij jou past. Voorkeur voor telefonisch contact? Voeg dan je nummer toe.