Spring naar inhoud

Website voor ondernemers

Een Humanify website is veel meer dan een leuk uiterlijk

Niet even snel een website maken. Maar met aandacht en overtuiging een goede start maken om je netwerk te groeien. Over ieder element is nagedacht. Klantvriendelijk, eenvoudig in het gebruik en op basis van een sterke online strategie.

 • Snel, lichtgewicht en flexibel WordPress thema
 • Online zichtbaar, vindbaar en toegankelijk
 • Modern webdesign dat niet in de weg zit van je content
 • Aandacht voor tekstkwaliteit en typografie
 • Responsief en geoptimaliseerd voor tablet en mobiel

Speciaal gemaakt voor mensen

Het is mijn specialiteit om websites zo goed mogelijk aan te passen aan menselijke factoren. Vanuit mijn expertise als cognitief psycholoog, maar ook als designer. Ik houd rekening met allerlei details om het je klanten zo makkelijk mogelijk te maken. Zoals goed leesbare tekst, duidelijke knoppen, links en overzichtelijke navigatie. Zo investeer je in een krachtige WordPress website, op maat gemaakt en met alle functionaliteit.

Meteen beginnen

Zin in een geheel vrijblijvende brainstorm sessie? We nemen kort de hoofdlijnen van je nieuwe website door aan de hand van een aantal kritische vragen. Liever telefonisch overleggen? Voeg dan ook je nummer toe.

Waarom Humanify?

Als lifetime computer-geek heb ik veel praktische ervaring met computers en online software. Ik ben ook Psycholoog met een unieke specialisatie; "Human factors engineering". Dit nieuwe vakgebied focust op het ontwerpen van websites en applicaties op basis van cognitief-psychologisch onderzoek, om ze echt goed aan te passen aan menselijke factoren.

Ook ben ik jarenlang uitgebreid in de technische kant gedoken. Zo heb ik me als online ondernemer ontwikkeld tot WordPress website bouwer, SEO copywriter en heb overal mee geëxperimenteerd. Ik heb de meeste fouten al gemaakt, ben alle problemen al tegen gekomen en heb zo alles tot op de bodem uitgezocht. 

Meer weten? Lees hier verder over mijn opleiding en ervaring

Website features:

Design in dienst van de inhoud

Less is more. Een design moet in dienst zijn van de inhoud en helderheid in gebruik. Duidelijke tekst, links en buttons op ieder schermformaat, en met goed zichtbare elementen. Zo is hoofdzaak en bijzaak te onderscheiden.

 • Goed leesbare typografie, lay-out en tekst opbouw
 • De juiste contrast verhouding en harmonie voor kleuren en tekst
 • Responsief voor mobiel, tablet en desktop schermformaat

Klaar om te netwerken

De website is van de grond af opgebouwd met een doordachte netwerk strategie. Hierbij hou ik rekening met SEO richtlijnen en structured data markup zodat je web-content zo goed mogelijk te verspreiden is. 

Je webpagina's zijn niet alleen goed te indexeren door zoekmachines. Maar ook klaar om gelinkt te worden met sociale platforms. Zo verschijnt precies de juiste content bij het delen of posten van een pagina.

Efficiënte techniek

Efficiënte code en een sterk WordPress website thema resulteert in goede prestaties, ideaal voor mobiel gebruik. Alle functionaliteit is gebouwd op basis van een afweging tussen performance en gebruiksgemak.

 • Optimalisatie voor het snel laden van webpagina's
 • Gebruik van web resources via snelle CDN servers
 • Underscores.me code-basis voor ontwikkelaars

Uitgebreide support

Ik werk graag op basis van een langere termijn. Eerst de kern goed in orde en dan stap voor stap uitbreiden. Zo krijgt de website de tijd om organisch groeien, en houd je het overzichtelijk. Snap je iets niet of heb je even hulp nodig, dan neem ik de tijd om je op weg te helpen. 

 • Flexibele contacturen tijdens je project (ma-zo 10.00-20.00)
 • Niet alleen zo snel mogelijk, maar zo goed mogelijk helpen
 • Hulp op afstand met tips, handleidingen en meer op de website

Bestel hier je Humanify website!

Basiswebsite vanaf 497,-