Spring naar inhoud

Online strategie voor ondernemers

Slim starten met Humanify

Ben jij online ondernemer, of ben je van plan om te starten? Grote kans dat je een website hebt of wilt beginnen. Dit proces roept ontzettend veel vragen op. Wat is er allemaal nodig? Waar moet je beginnen? Start daarom met een online strategie voordat je gaat bouwen.

 • Vertaal je plannen naar een allesomvattend online bedrijfsplan
 • Een strategische rode draad voor je hele online bedrijfsvoering
 • Upgrade je WordPress website, extra aandacht voor dienstverleners
 • Inclusief methodiek voor Facebook, Linkedin en Google SEO

Waarom een strategie?

Je hebt echt al genoeg om je druk over te maken als ondernemer. Je hebt niet genoeg technische kennis om alle mogelijkheden te onderzoeken, keuzes te maken en prioriteiten te stellen. Wel weet jij alles over je vak, expertise en het product of dienst dat je (hopelijk) met veel passie verkoopt. Laten we daarom onze krachten bundelen!  

Aan mij heb je een volwaardige en kritische brainstorm-partner met brede online kennis en ervaring. Zo zetten we samen een effectieve strategie op voor de lange termijn. Het ideale startpunt om een website, promotie of campagne op te zetten.

Meteen brainstormen

Zin in een geheel vrijblijvende telefonische brainstormsessie? 

Waarom Humanify?

Als lifetime computer-nerd heb ik veel kennis en praktische ervaring met computers en online software. Ik ben een onderzoekende psycholoog, en goed op de hoogte van effectieve methoden voor communicatie, educatie en verkoop. Het is mijn missie om ondernemers te helpen de kwaliteit van hun product of dienst echt goed online over te brengen. Ik wil inzicht bieden in hoe het allemaal werkt en wat je kan doen om klanten aan te trekken.

Ik heb mij over de jaren heen erg verdiept in websites, Google, sociale media en online strategie. Niet alleen qua techniek, maar vooral hoe dat in ons brein werkt. Hier is heel wat onderzoek naar gedaan, er wordt continu concrete data verzameld om het gedrag van online kopers te leren begrijpen. Hoe zoeken mensen? Hoe werkt dat allemaal met sociale media? En op basis van welke afwegingen besluit iemand om wat te kopen op een website?

Over de strategie

Web-strategie om te groeien

Waar moet je allemaal aan denken bij het opzetten van een online bedrijf? Met de IMPACT methode nemen we stapsgewijs de belangrijkste zaken door. Laat je informeren en krijg inzicht in de mogelijkheden om je product of dienst effectief neer te zetten op het web.

 • Identity - Hoe zet je jouw merk, uitstraling en authenticiteit neer
 • Market - Hoe is de markt, en wat doen je concurrenten?
 • Product - Wat ga je verkopen en hoe presenteer je dat online?
 • Awareness - Hoe gaan je klanten je vinden of hoe ga jij ze bereiken?
 • Connect - Met welke sociale netwerken kan je werken en hoe pak je dat aan?
 • Trust - Klanten kopen op basis van vertrouwen, hoe ga je daar mee om?

Speciaal voor online dienstverlening

Voor ondernemers die online een dienst verlenen is het product in essentie de kennis en ervaring waarmee je resultaten of oplossingen levert. Omdat je meestal niets concreets kan laten zien met een foto of afbeelding, is het lastiger om dat goed over te brengen. 

Voor deze ondernemers heb ik een specifieke blueprint ontwikkeld op basis van SEO en content marketing strategie. Hierbij geef ik tips en advies om jouw kennis en vaardigheid via tekst, illustraties of video over te brengen. 

 • Meer inzicht in de mogelijkheden van online marketing en web strategie
 • Geïnformeerd kunnen beslissen waar je in gaat investeren
 • Begrijpen welke methode het beste bij jou en je bedrijf past

Bestel hier je Humanify strategie!

Strategie & blueprint vanaf € 197,-